Thuiszorg van de zorgverlenersWelkom bij Stichting Volantis in zorg.

De thuiszorg -organisatie is in 2019 gestart in Groningen, En is al snel gaan uitbreiden naar Gemeente: Westerkwatier, Noordenveld, Aa en Hunze, Tynaarlo en Midden-Drenthe


Onze website bevat niet veel poespas, net als wij. Wij houden het graag simpel en overzichtelijk voor u. Maak in het menu de keuze wat op u van toepassing is, of ga naar contact en neem gelijk telefonisch contact met ons op.


Kijk ook op zorgkaart Nederland om te zien hoe clienten ons beoordelen:


Zorgkaart Nederland


 

Onze Missie is:  

Cliënten zo lang mogelijk, zo zelfstandig mogelijk thuis te laten wonen. Op z’n manier dat de cliënt zich veilig voelt en zorg krijgt naar wens.

Onze Visie is:  

De medewerkers van Stichting Volantis in zorg hebben hart voor de wijkverpleging. Zij zetten de behoeften van de cliënt-centraal en stemmen, in samenspraak met de cliënt en mantelzorger, de inhoudelijke zorg hierop af.  

Wij hebben geen blauwdruk voor de zorg, elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen visie op zijn of haar leven.   

 

 -Zusters&Broeders- 

Volantis in zorg heeft onder de noemer ‘Zusters&Broeders’, nog een extra missie en visie specifiek voor het zorg personeel. Wij gaan er vanuit dat zorg-personeel maximaal gefaciliteerd en gewaardeerd moet worden, zo kunnen wij excelleren in ons prachtige vak. Als de Zusters&Broeders gelukkig zijn, heeft dit direct een weerslag op de cliënt-tevredenheid!  

Zusters&broeders-tevredenheid staat bij ons dus hoog in het vaandel! 

Een eerste indruk
Zorgkaart Nederland geeft een goede weergave hoe clienten onze zorg ervaren. Als u nog meer wilt komen te weten over onze zorginstelling, lees dan hieronder een artikel die de bijblijver in oktober 2020 over ons heeft geschreven.
VOLANTIS 1.pdf (1.47MB)
VOLANTIS 1.pdf (1.47MB)thuiszorg


 

E-mailen
Bellen
Map
Info